Kunst - Galleri Udsigten

Åbningstider:
Lørdag kl. 13.00 - 17.00 og Søndag kl. 13.00 - 17.00
eller efter aftale ring på: 2144 1810.

Vi har kontakt til spændende kunstnere, som løbende udstiller deres værker på Galleri Udsigten, Bakkevej 2 i Lading, 8471 Sabro.
Der vil være noget for enhver smag og pengepung: Alt fra glaskunst og skulpturer henover akryl-, olie- og akvarelmaling til keramik - læs om nogle af kunstnerne herunder.

Kunstklubben "Udsigten".
Medlemsskab af kunstklubben koster kr. 200,00 pr. år. Familiemed-lemsskab koster kr. 300,00 (okt. - okt.). 75% af kontingentet anvendes til gavekort - køb af kunst i galleriet. De resterende 25% anvendes til arrangementer for medlemmerne.
Som medlem får du indbydelser til forskellige arrangementer som foregår i galleriet blandet andet foredrag, ferniseringer, helsemesse mv. og du får 10% rabat på "fremmede" foredrag.
Lodtrækningen af gavekort finder sted på den årlige klubaften, der afholdes i september måned.
For at blive medlem skal du ringe 2144 1810 eller sende en mail til willy@holmerne.dk.

Afskriv din kunst.
Har du tænkt på at købe et maleri, en skulptur til din virksomhed?
Under særlige betingelser kan du afskrive 25% årligt på kunst, som er anskaffet til virksomheden. Kunsten skal være original, og der skal være tale om et førstegangskøb. Du eller dit selskab må ikke være nærtstående til kunstneren. Hvis du bor i en ejendom, hvor der både er erhverv og beboelse, vil det være et krav, at kunsten er placeret i den del af bygningen, der anvendes til erhverv. Hvis prisen på kunstværket er under kr. 12.300, kan hele beløbet afskrives i anskaffelsesåret.


Lise Duun.

Anne-Marie Thomsen.

Birthe Nissen.

Gitte Lustrup.

Rita Laursen.

Alice Frost
har lavet håndarbejde så langt tilbage, som hun kan huske. Siden 2005 har tekstilbilleder været den altoverskyggende interesse. Det er landskabsbilleder udført i maskin- og håndbroderi. "Lag på lag" er den måde, Alice Frost opbygger sine billeder på..
Alice har en hjemmeside der hedder: www.af-tekstilbilleder.dk

Hanne Overgaard er billedkunstner, og har deltaget på forskellige kurser bla. på Århus Kunstakademi. Billederne er med abstrakt landskabsmotiv eller abstrakte, enten impulsive eksperimenterende eller velovervejende, der fortæller en historie.
Se også Hannes hjemmeside: www.hanne-overgaard.dk

Gerd Baarstrøm er keramiker og en erfaren udstiller siden 1982 både i og udenfor Danmark. Hun er uddannet på Århus Kunstakademi i 1982. Arbejdsområdet er skulpturer og vægudsmykning i raku og stentøj. Gerd Baarstrøm har skabt en helt unikt fortælling med sine skulpturer, der udtrykker både humor, poesi, livsglæde og optimisme. Gerd er bosiddende i Resenbro ved Silkeborg.
Se Gerds hjemmeside på: www.gerd-baarstroem.dk

Pia Hørlyck
bor og arbejder i Århus. Pia er uddannet på Århus Kunstskole og den Grafiske skole i Århus. Hun underviser desuden på Århus Billedskole. Pia har i år bl.a. udstillet på Galleri 7, Galleri Ho, Galleri Redningshuset, Vitskøll Kloster og Galleri Buurhus i Göteborg.
Se Pias hjemmeside på: www.piahoerlyck.dk


Charlotte Kock
er født i Vejle. Hun er uddannet bygningsmaler og pædagog. Charlotte har af flere omgange uddannet sig på Kunstaka-
demiet i Århus og på skolen for billedkunst også i Århus. "Når noget inspirerer mig, og giver mig lyst til at male, så maler jeg. Jeg afprøver og udforsker motiver og muligheder, ligesom med resten af livet ...". siger Charlotte Kock. Charlotte har udstillet i kunstforeninger, på gallerier, i virksomheder og på institutioner.


Ina Andersen er født i Århus. Ina har tegnet og malet siden barn-dommen. Hendes inspirationskilde er naturen (landskaber og blomster) og hun elsker at boltre sig med hele farveskalaen. Vi har både billeder i akryl- og akvarel.

Læs også: Om rækken af spændende kurser hele året
Læs også: Om inspirerende foredrag i eller uden for Lading
 
 

    Holmerne  ::  Birgit & Willy Holm  ::  Bakkevej 2, Lading  :: 8471 Sabro ::  21 44 18 10  ::  willy@holmerne.dk  ::  www.holmerne.dk