Kunst - Galleri Udsigten

Åbningstider:
Lørdag kl. 13.00 - 17.00 og Søndag kl. 13.00 - 17.00
eller efter aftale ring på: 2144 1810.

Vi har kontakt til spændende kunstnere, som løbende udstiller deres værker på Galleri Udsigten, Bakkevej 2 i Lading, 8471 Sabro.
Der vil være noget for enhver smag og pengepung: Alt fra glaskunst og skulpturer henover akryl-, olie- og akvarelmaling til keramik - læs om nogle af kunstnerne herunder.

Kunstklubben "Udsigten".
Medlemsskab af kunstklubben koster kr. 200,00 pr. år. Familiemed-lemsskab koster kr. 300,00 (okt. - okt.). 75% af kontingentet anvendes til gavekort - køb af kunst i galleriet. De resterende 25% anvendes til arrangementer for medlemmerne.
Som medlem får du indbydelser til forskellige arrangementer som foregår i galleriet blandet andet foredrag, ferniseringer, helsemesse mv. og du får 10% rabat på "fremmede" foredrag.
Lodtrækningen af gavekort finder sted på den årlige klubaften, der afholdes i september måned.
For at blive medlem skal du ringe 2144 1810 eller sende en mail til willy@holmerne.dk.

Afskriv din kunst.
Har du tænkt på at købe et maleri, en skulptur til din virksomhed?
Under særlige betingelser kan du afskrive 25% årligt på kunst, som er anskaffet til virksomheden. Kunsten skal være original, og der skal være tale om et førstegangskøb. Du eller dit selskab må ikke være nærtstående til kunstneren. Hvis du bor i en ejendom, hvor der både er erhverv og beboelse, vil det være et krav, at kunsten er placeret i den del af bygningen, der anvendes til erhverv. Hvis prisen på kunstværket er under kr. 12.300, kan hele beløbet afskrives i anskaffelsesåret.


Anne-Marie Thomsen.

Birthe Nissen.

Gitte Lustrup.

Gerd Baarstrøm er keramiker og en erfaren udstiller siden 1982 både i og udenfor Danmark. Hun er uddannet på Århus Kunstakademi i 1982. Arbejdsområdet er skulpturer og vægudsmykning i raku og stentøj. Gerd Baarstrøm har skabt en helt unikt fortælling med sine skulpturer, der udtrykker både humor, poesi, livsglæde og optimisme. Gerd er bosiddende i Resenbro ved Silkeborg.
Se Gerds hjemmeside på: www.gerd-baarstroem.dkIna Andersen er født i Århus. Ina har tegnet og malet siden barn-dommen. Hendes inspirationskilde er naturen (landskaber og blomster) og hun elsker at boltre sig med hele farveskalaen. Vi har både billeder i akryl- og akvarel.

Læs også: Om rækken af spændende kurser hele året
Læs også: Om inspirerende foredrag i eller uden for Lading 


 
 

    Holmerne  ::  Birgit & Willy Holm  ::  Bakkevej 2, Lading  :: 8471 Sabro ::  21 44 18 10  ::  willy@holmerne.dk  ::  www.holmerne.dk