Hvem er vi

Vi - Birgit & Willy Holm - har startet virksomhed sammen.
Et kraftcenter med blandt andet clairvoyance, personlig coaching/sparringspartner, healing, undervisning, salg af gamle møbler og kunst.

Om Birgit Holm
Jeg har mange års erfaring med selvstændig virksomhed, som clairvoyant, healer og underviser. Jeg er oprindeligt uddannet edb-programmør og systemplanlægger, men har siden undervist i 15 år i Transaktionsanalyse, ledelse, samarbejde, samt uddannet mig til Biokinesiolog. Har haft egen klinik de seneste 26 år. Her bruger jeg healing, clairvoyance og samtaleterapi - enten ved personlig kontakt eller via telefonen. Endvidere holder jeg kurser, foredrag og clairvoyance-grupper.

Familieforhold: Gift med Willy. Har to voksne børn Jannie & Peter. Fritidsinteresser: Min familie, naturen, haven, at læse bøger og samle viden.
God til: At inspirere og støtte andre, at undervise, at lytte og at lave mad.
Dårlig til: Mennesker, der enten er uærlige eller fanatiske.
Ønsker til fremtiden: At alle mennesker ville elske hinanden.
Egenskaber: Varm, intuitiv, indfølende og optimistisk. Kontant, reel, vedholdende og jordnær.

Kontakt
: Lige uger.
Mandage kl. 08.30-10.00 til tidsbestillinger.
På telefon 8625 8080.
MobilePay: 230906


Om Willy Holm
De seneste 10 år jeg var hos TDC arbejdede jeg som personale-administrationschef. Mit speciale var rådgivning (coaching/sparring), rekruttering af ledere og specialister blandt andet ved hjælp af forskellige former for personlighedstests. Endvidere var jeg leder for fem personale-konsulenter. Jeg stillede krav til og testede vore personaleadministrative systemer samt beskrev arbejdsgange og udarbejdede håndbøger. Jeg har undervist i mange år bl.a. i brug af PC-programmer (tekstbehandling, regneark og databasesystemer) samt mere personlighedsudviklende kurser som for eksempel Transaktionsanalyse og Mødeteknik.

Familieforhold: Gift med Birgit. Har to voksne børn Jannie & Peter. Fritidsinteresser: Min familie, rejser, traveture og at læse bøger.
God til: Undervisning, coaching, planlægning, kreativ tænkning, udvælgelse af ledere og medarbejdere.
Dårlig til: Madlavning.
Hader: Uærlighed.
Ønsker til fremtiden: En bedre fordeling af goderne i verden.
Egenskaber: Provokerende, humoristisk, ærlig, kontant, målrettet, varm og indfølende.
Kontakt
Skriv til mig på e-mailadressen willy@holmerne eller ring på telefonnummer 21 44 18 10

Læs også: Om rækken af spændende kurser hele året
Læs også: Om inspirerende foredrag i eller uden for Lading

 


 

 


 
 

    Holmerne  ::  Birgit & Willy Holm  ::  Bakkevej 2, Lading  :: 8471 Sabro ::  21 44 18 10  ::  willy@holmerne.dk  ::  www.holmerne.dk